Дома Тагови колач прелиен со сируп

Таг: колач прелиен со сируп

KOЛАЧ ЗА ПРОЧКА: изматете 4 јајца и додајте толку банани и...

Утре, на Прочка, според традицијата, помладиот бара прошка од постариот. Синот приоѓа кај таткото, братот кај брата си, ќерка кај мајка си, снаа кај...