Дома Тагови јајчалник

Таг: јајчалник

ЈАЈЧАЛНИК: Најубавото старинско јадење – потпечени јуфки со јајца и млеко

Јајчалник-најубавото старинско јадење: потпечени јуфки со јајца и млеко. Фото и рецепт на Снежана Бошкова. Многу лесно се подготвуваат, се редат во тавичка (бр.36)...

Јајчаник, јајчалник, млечник: потпечени јуфки со јајца и млеко

Фото и рецепт: Снежана Бошкова Се редат во тавичка (бр.36) кори колку да се покрие тавичката, не повеќе. Се полева со малку масло врз корите, околу...