Дома Тагови искрено смеење

Таг: искрено смеење

Д-р Несторовиќ: Смеењето е половина здравје, а намерното смеење го подобрува...

Д-р Бранимир Несторовиќ веќе долго време е познат на јавноста и важи за силен и храбар човек на кој животот му приредувал падови, но...

Ако сакате да го запознаете некого каков е по душа, само...

Голем број луѓе не умеат да се смеат. Впрочем, што има тука да се умее или неумее – тоа е дар и не може...