Дома Тагови инфекција на стапала

Таг: инфекција на стапала

СРАМ-НЕСРАМ ја прашав козметичарката што да им ставам на испуканите пети,...

Кога бев млада, петите не морав ни да ги четкам за да ја истpyгам мpтвата кожа. Секогаш ми изгледаа многу нежно, стапалата ми беа...

Брзо отстранување на непријатни габични инфекции и лоши мириси од стапалата

Ги отстранува брзо и ефикасно: затоа го нарекуваат “Уништувач на габични ингекции” Габичките на ноктите се многу упорни и тешко се лекуваат. Инфекцијата започнува како...