Дома Тагови хашимото

Таг: хашимото

ДОМАШЕН ЛЕК ЗА КОСА ПРИ ОПАЃАЊЕ ПОРАДИ ПРОБЛЕМ СО ТИРОИДАТА...

Хашимото е едно од најчестите нарушувања на тироидната жлезда кое се јавува кај еден на 100 па-циенти. Болеста ја открил и опишал јапонскиот лекар...

Снеже од Битола: Еве како живеам и како се справувам со...

“Нездравото живеење според мене е воедно и најголемата причина за заболувања од овој тип, од сите причини на кои можеме директно да влијаеме (за...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"