Дома Тагови Фјодор Достоевски

Таг: Фјодор Достоевски

Ако сакате да го запознаете некого каков е по душа, само...

Голем број луѓе не умеат да се смеат. Впрочем, што има тука да се умее или неумее – тоа е дар и не може...