Дома Тагови фитонциди

Таг: фитонциди

Јапонски доктори: Половина час прошетка во шума може да ве заштити...

Доволна е една прошетка низ шума со големи, стари дрва за се “избањате” со воздухот кој ќе го зајакне вашиот имунитет, ќе помогне да...