Дома Тагови дрво маслинка

Таг: дрво маслинка

Засадете си маслиново дрво во саксија и користитете ги неговите лековити...

Маслинката е многу позната медитеранска билка, со ценети плодови кои се користат на различни начини. Таа е зимзелено дрво кое може да даде од...