Дома Тагови дрвена куќа

Таг: дрвена куќа

За 9000 евра купете си викендичка како од бајките – ќе...

Дрвото претставува најдобар природен материјал кој се користел од памтивек и воедно е најстар градежен материјал достапен на луѓето. Од него се произведуваат квалитетни...

Ваква монтажна куќа досега не сте виделе: Куќата ја градите од...

Монтажните куќи се лесна и едноставна верзија на економичен дом, а нивната голема предност е тоа што се еколошки. Ова е интересен метод за правење...