Дома Тагови Домашни јуфки

Таг: Домашни јуфки

ЈАЈЧАЛНИК: Најубавото старинско јадење – потпечени јуфки со јајца и млеко

Јајчалник-најубавото старинско јадење: потпечени јуфки со јајца и млеко. Фото и рецепт на Снежана Бошкова. Многу лесно се подготвуваат, се редат во тавичка (бр.36)...