Дома Тагови д-р Смејановиќ

Таг: д-р Смејановиќ

81 годишен невролог после 3000 операции открива: Ова е смрт за...

Константниот тренинг е неопходен. Кога станува збор за хирургијата, неврохирургијата зазема второ место според сложеноста, веднаш после кардиохирургијата. До операција на мозок најчесто доаѓа поради повреди,...