Дома Тагови д-р Предраг Остојиќ

Таг: д-р Предраг Остојиќ

НЕ Е ИСТО АКО ЗГЛОБОТ ВЕ БОЛИ НАВЕЧЕР ИЛИ КОГА ЌЕ...

Симптомите на ревматизам најпрво се појавуваат како б олки во зглобовите, а оваа болест може да доведе до инва-лидитет. Ревматологот ја објасни разликата помеѓу...