Дома Тагови д-р Драгослав Ѓорѓевиќ

Таг: д-р Драгослав Ѓорѓевиќ

Копривата е најкорисна и најефикасна билка во фитотерапијата – смета проф....

Еден од најугледните доктори на балканските простори, професорот д-р Драгослав Ѓорѓевиќ, специјалист за белодробни, алергиски и имунолошки болести и редовен професор на Медицинскиот факултет...