Дома Тагови д-р Драган Васиќ

Таг: д-р Драган Васиќ

Од заб кој боли, до скриен карцином: Д-р Васиќ објасни зошто...

Референтните вредности на Д димерите не се исти за сите, објасни тој. Дознајте кои се фактори на ризик за појава на тромб и неговите...