Дома Тагови чомлек

Таг: чомлек

ЧОМЛЕК – стар Битолски специјалитет кој го подготвуваше мојата баба

Фото и рецепт: Петар Попоски Кога бев дете и за зимскиот распуст одев кај мојата баба, барем два до три пати во текот на зимата, таа...