Дома Тагови чиста бања

Таг: чиста бања

Ставила од оваа смеса во ВЦ шолјата и бањата и мирисала...

Чистењето на бањата е доста непријатна работа, бидејќи не само што бара трпение и физичка сила, туку понекогаш сте принудени да користите силни хемиски...