Дома Тагови болница

Таг: болница

Бронхопулмонална дисплазија кај деца – хронично белодробно заболување

Бронхопулмоналната дисплазија БДП е хронично белодробно заболување кое настанува поради нарушен пулмонален и васкуларен развој. Ги афектира предвремено родените бебиња со ниска родилна тежина,...

После сите операции сега сум како нов, благодарение на овој доктор

Долго време имав проблеми со срцето, а од ден во ден, мојот живот и нормалното функционирање ми се отежнуваше. Не можев да одам, не...