Дома Тагови билкар Оливер Станојевиќ

Таг: билкар Оливер Станојевиќ

Оливер помага на сите кои им треба помош при болести, чајна...

„Сите лековити билки ни се дадени како подарок од природата. Јас не сум лекар, но сум бесконечно среќен што имам можност да им помагам...

Билкарот Оливер: Прочистете го телото и умот со неколку билки, чајот...

„Сите лековити билки ни се дадени како поклон од природата. Јас не сум исцелител, но сум бесконечно среќен што имам можност да им помагам...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"