Дома Тагови бајка

Таг: бајка

ЦАРЕВАТА НОВА ОБЛЕКА: хумористична, сатирична приказна во која уживаат и децата...

МНОГУ ОДАМНА СИ ЖИВЕЕЛ НЕКОЈ ЦАР кој многу сакал да си купува нова облека, па сите пари ги трошел за дотерување. He се грижел...

ДЕВОЈЧЕТО СО КИБРИТЧИЊАТА приказна која допира до сечие срце

Да се потсетиме на најубавата новогодишна приказна, прекрасното дело на Ханс Кристијан Андерсен. Приказна која не враќа во детството и не потсетува на значајните...