Дома Тагови американски колачиња

Таг: американски колачиња

Ги памтите ли овие колачиња – додека се печат, самите се...

На американските, новогодишни филмови, секогаш можат да се забележат овие колачиња кои најчесто се послужуваат на масата со останатите декорации, а кај нас покрај...

САМО БРАШНОТО СЕ ПЕЧЕ, а другите состојки се мешаат на рака:...

Ако досега не сте јаделе вакви колачиња, еднаш барем мора да ги направите. Според оригинален рецепт од американски шеф на една кујна, овие колачиња...