Направете украси од шишарки и внесете празничен дух и волшепство од природата во вашиот дом

Шишарките се одличен природен материјал за правење на разни новогодишни украси за елката.

Погледнете примери кои можат да послужат како украси за елка, минијатурни играчки кои децата ги обожуваат. Погледнете што сè можете да направите со шишарките заедно со децата:

 

Претходна статијаКРЦКАВ КОМПИР: дури пред некој ден кај другарка ми открив во што е тајната, па ви ја пренесувам и вам
Следна статијаЖане од Данска: Гатачка во карти ми прочита што ми прави соседот зад грб само за да се иселам