ЦРНО БЕЛ ГРИЗ КОЛАЧ: За секој ден, едноставен, со евтини состојки, а многу вкусен и сочен

Ако ги сакате колачите со гриз, тогаш овој ќе ви стане еден од омилените. Се приготвува брзо и на недноставен начин, а се користат состојки кои веќе ги имате в кујна, па не мора да специјално да излегувате во набавки. Еве што ви е потребно: ПОТРЕБНИ СОСТОЈКИ за бисквит (калап 30х20 см): 3 јајца, 1 … Continue reading ЦРНО БЕЛ ГРИЗ КОЛАЧ: За секој ден, едноставен, со евтини состојки, а многу вкусен и сочен