ЦИМЕТ ДИЕТА стопете 7 килограми за една седмица без гладување

Познато е дека минералната вода ја поттикнува дигестијата и овозможува подобар проток на храната низ цревата. Циметот од друга страна, ефикасно делува врз регулацијата на шеќерот во крвта, го загрева телото и го забрзува метаболизмот. Лимонот го подобрува ова делување и го снабдува организмот со витамин Ц, делува стимулирачки врз цревата и ја тригира нивната … Continue reading ЦИМЕТ ДИЕТА стопете 7 килограми за една седмица без гладување