ТИКВИЧКИ ВО ТЕГЛА: Толку се вкусни што половината веднаш ги изедовме, а половината останаа за зима

Да ви кажам искрено, повеќе изедовме отколку што ставивме во тегли…па ова е толку многу вкусно, има одличен освежителен вкус. Тиквичките се крцкави, фини, вкусни… Првпат ги приготвувам на овој начин, па ќе видиме како ќе се покажат оваа зима. Верувам дека овој рецепт ќе остане во омилените, мене многу ми се допаѓа – Лилјана … Continue reading ТИКВИЧКИ ВО ТЕГЛА: Толку се вкусни што половината веднаш ги изедовме, а половината останаа за зима