Сочна пита со мелено месо и готови кори, брза и многу вкусна, а тајната е во преливот…

Сочна пита со мелено месо и готови кори, брза и многу вкусна, а тајната е во преливот…Кога ја правам сите дома се многу радосни и бараат што почесто да ја правам. Никогаш не ни останало за следниот ден, толку многу е вкусна. Еве што ви е потребно: ПОТРЕБНИ СОСТОЈКИ: 350 г мелено месо, 2-3 големи … Continue reading Сочна пита со мелено месо и готови кори, брза и многу вкусна, а тајната е во преливот…