СО БРЗИНА НА СВЕТЛИНАТА- ЦИМЕТОТ ГО ТОПИ МАСНОТО ТКИВО ОД СТОМАКОТ: Но, само ако ВАКА го користите

Секојдневната употреба на цимет може да придонесе за стабилизирање на нивото на шеќер во крвта, да го забрза метаболизмот, да го продолжи чувството на ситост и со тоа да влијае на слабеењето. Поволно делува на дигестивниот систем – го регулира варењето и ја намалува надуеноста, кои се вообичаени проблеми при обидите за слабеење. Прелиминарните истражувања, … Continue reading СО БРЗИНА НА СВЕТЛИНАТА- ЦИМЕТОТ ГО ТОПИ МАСНОТО ТКИВО ОД СТОМАКОТ: Но, само ако ВАКА го користите