ПОГАЧА МЕКА КАКО ПАМУК: Најлесниот начин, овој рецепт можат да го направат и почетници…

ПОГАЧА МЕКА КАКО ПАМУК: Најлесниот начин, овој рецепт можат да го направат и почетници…Ако немате време за обликување на раскошни форми за да добиете погача која ќе биде кралица на секоја трпеза, секогаш сетете се на овој рецепт. Без голема мака, со леснотија се добива ефектен облик, а почата е толку вкусна и мека, што … Continue reading ПОГАЧА МЕКА КАКО ПАМУК: Најлесниот начин, овој рецепт можат да го направат и почетници…