Облога од рицинусово масло и сода бикарбона – лекува повеќе од 25 болести

Старите народни лекови се најдобри бидејќи со векови се применувале а нивната примена е усовршена до перфекција! Овој природен лек има мноштво позитивни ефекти за здравјето, а неговата примена е неограничена. Холистичката медицина често го препорачува рицинусовото масло за третирање на болести кои главно се отпорни на традиционалните терапии. Доктор Вилијам Мекгреј детално го опишал … Continue reading Облога од рицинусово масло и сода бикарбона – лекува повеќе од 25 болести