Молитва која ќе ве заштити од магии, злобни луѓе и проклетства

Секогаш кога чувствувате немир, кога имате силни главоболки, не спиете добро, имате кошмари, ја губите силата и се чувствувате немоќно: Прочитајте ја оваа молитва против магии, зли јазици и болести. Господи Исусе Христе, Сине Божји, со крстот поразувајќи ја древната змија и со врските на мракот во тартарот врзувајќи ја, заштити ме од нејзините сплетки. … Continue reading Молитва која ќе ве заштити од магии, злобни луѓе и проклетства