Магична ноќ помеѓу 11. и 12. август – ќе ви се исполни желба на која долго сте чекале, еве како

„Sвездите паѓаат“, па совршено може да се видат во темната ноќ. Заедно со некој ваш близок пријател искачете се на некое ритче или подалеку од градското осветлување, на некоја планина, и yживајте во прекрасниот ѕвездест огномет. Дали во текот на августовските ноќи сте се загледале но ноќното небо? Ако да, тогаш сигурно сте забележале дека … Continue reading Магична ноќ помеѓу 11. и 12. август – ќе ви се исполни желба на која долго сте чекале, еве како