ЛИЦЕ 20 ГОДИНИ ПОМЛАДО: Мачкајте се со ова секоја вечер, па ќе бидете изненадени од резултатот

Јелена сподели рецепт за приготвување на домашен крем против брчки кај зрела кожа, кој го прави лицето за 20 години помладо. Како што вели таа, ова е најмоќниот природен колаген досега. Таа порачува да го испробате и да ги споделите искуствата, зашто ќе заштедите многу пари. Овој домашен крем ја затегнува кожата и го осветлува … Continue reading ЛИЦЕ 20 ГОДИНИ ПОМЛАДО: Мачкајте се со ова секоја вечер, па ќе бидете изненадени од резултатот