ЕВЕ КАКО Д-Р РАЈОВИЌ ГИ ВОСПИТУВА СВОИТЕ ДЕЦА: Како тој им го ограничува времето на телефон е вистински ХИТ во воспитувањето

За важноста од поставување на граници при воспитувањето на децата зборуваше Ранко Рајовиќ, специјалист по интерна медицина, магистер по неврофизиологија и доктор на спортски науки. Најдобриот совет за родителство неодамна го добивме токму од д-р Рајовиќ кој можете да го прочитате овде. За тоа како тој лично ги воспитува своите деца зборуваше пред неколку години … Continue reading ЕВЕ КАКО Д-Р РАЈОВИЌ ГИ ВОСПИТУВА СВОИТЕ ДЕЦА: Како тој им го ограничува времето на телефон е вистински ХИТ во воспитувањето