ЦВЕКЛО И МЕД: Запишете си го овој рецепт, многу вкусна комбинација со лековито дејство од кое сите се воодушевени

Цвеклото и медот го зајакнуваат имунитетот, но дали знаевте како оваа смеса влијае врз кpвниот притисок? Земајте по неколку лажици од оваа смеса секој ден, по можност наутро, а особено се препорачува за сите кои сакаат да ја подобрат кpвната слика и да го зајакнат имунитетот. Цвеклото, јаболкото, медот се едноставни состојки кои секоја засебно … Continue reading ЦВЕКЛО И МЕД: Запишете си го овој рецепт, многу вкусна комбинација со лековито дејство од кое сите се воодушевени