ТРАДИЦИОНАЛНА ПЧЕНКАРНА ПОГАЧА: Многу убаво мириса и полесна е за стомакот, не го дуе

ТРАДИЦИОНАЛНА ПЧЕНКАРНА ПОГАЧА: Многу убаво мириса и полесна е за стомакот, не го дуе. Лесно се прави од неколку состојки и не треба се чека да стасува, а додека се пече целата куќа мириса неодоливо. Еве што ви е потребно: ПОТРЕБНИ СОСТОЈКИ: 2 чаши (од 180 мл) јогурт (или 1 чаша млеко и 1 чаша … Continue reading ТРАДИЦИОНАЛНА ПЧЕНКАРНА ПОГАЧА: Многу убаво мириса и полесна е за стомакот, не го дуе