Толку е мека и сочна што не можете да престанете да ја јадете: ПИТА СО СИРЕЊЕ подобра од гибаница поради 1 состојка

Толку е мека и сочна што не можете да престанете да ја јадете. Ако ја послужите оваа пита за појадок или вечера, нема да погрешите. Секој бара уште по едно парче. овој рецепт вреди да си го запишете. Еве што ви е потребно: ПОТРЕБНИ СОСТОЈКИ: 500 г кори за пота, 350 г фета сирење (или … Continue reading Толку е мека и сочна што не можете да престанете да ја јадете: ПИТА СО СИРЕЊЕ подобра од гибаница поради 1 состојка