Дома Тагови зошто е добро да се јаде цвеклото

Таг: зошто е добро да се јаде цвеклото

Што сè може да му се случи на телото кога јадеме...

Цвеклото е сладок коренест зеленчук преполн со изненадувачки лековити својства и здравствени ефекти за човековиот организам. Тоа е природен антианемик, антибактерик, антипиретик, антиоксиданс, антисклеротик, детоксикант,...