Дома Тагови за 13 дена 20 кг помалку

Таг: за 13 дена 20 кг помалку

За 13 дена го топи салото: ова се правилата на „Данската...

Данската диета често се нарекува и „Кралска данска болничка диетална исхрана“ или „Копенхаген диета“. Не станува збор за традиционална диета туку за начин со...