Дома Тагови веганство

Таг: веганство

Фадиљ од Битола: Пред 10 години имав 105 кг и дијабетес,...

-Пред 10 години имав дијабетес зошто размислував со “стомак” Ова е приказната на Фадиљ Ибишовски од Битола, како тој го изоде патот на успехот, од...