Дома Тагови валеријана

Таг: валеријана

Не можев да спијам навечер како некој вампир, но од овој...

На многумина им се случува повремено да го „изгyбат“ сонот, да не можат да заспијат или честопати да се будат во текот на ноќта....

Никогаш нема да ви се верува кој беше предизвикувачот на мојата...

Постојат неколку видови на главоболки со различни симптоми и причини, а најчеста меѓу нив е мигрената. Луѓето кои страдаат од мигрена често не можат...