Дома Тагови вакцина за грип

Таг: вакцина за грип

Кој е посилен, грипот или короната

Прашањето кое сите сега си го поставуваат е – како коронавирусот ќе влијае врз здравјето кога ќе започне сезоната на грипот. Многумина се загрижени како...