Дома Тагови уринарна инфекција во бременост

Таг: уринарна инфекција во бременост

Безбеден третман на уринарни инфекции во бременоста

Мр.фарм. Лидија Николска Пешталеска: "Се препорачува одмор и добра хидратација на организмот т.е. внес на 2-3 литри вода дневно за да се одмијат бактериите...