Дома Тагови Царевата нова облека

Таг: Царевата нова облека

ЦАРЕВАТА НОВА ОБЛЕКА: хумористична, сатирична приказна во која уживаат и децата...

МНОГУ ОДАМНА СИ ЖИВЕЕЛ НЕКОЈ ЦАР кој многу сакал да си купува нова облека, па сите пари ги трошел за дотерување. He се грижел...