Дома Тагови СУ ЈОК терапија

Таг: СУ ЈОК терапија

Еден гумен ластик и ќе заспиете за 10 минути како бебе,...

Несоница е нap yшување на спиењето. Најчесто се манифестира со долговремена неможност лицето да потоне во длабок сон, но исто така, под несоница се...