Дома Тагови слепо црево

Таг: слепо црево

МОЖЕ ДА СПАСИ ЖИВОТ: Кога ќе заболи слепо црево, силно удрете...

Ендокринологот објасни како се појавува апендицитис (воспаление на слепо црево) и зошто е толку тешко да се дијагностицира. Ма.чнина и силна б олка на десната...