Дома Тагови сите болести доаѓаат од цревата

Таг: сите болести доаѓаат од цревата

Биохемичарката Марва Вагаршаковна (84): Сите болести доаѓаат директно од цревата

Марва дава едноставни правила кои треба да ги следите за да имате здраво тело и бистар ум. Руската биохемичарка Марва Вагаршаковна Огањан зад себе...