Дома Тагови синусно влакно

Таг: синусно влакно

Еве што може да помогне кога имате гноен чир на тртката

“Најчесто се манифестира како силно воспалено гнојно жариште (апсцес)”. Пилонидалниот синус се појавува на почетокот од задникот, на „тртката“. Се состои од отпадни состојки од...