Дома Тагови сибирска билкарка Сурина

Таг: сибирска билкарка Сурина

Совети од билкарка: Храната треба да биде лек, а лекот треба...

Лидија Несторовна Сурина е биолог, фитотерапевт и билкар веќе 40 години. Таа има објавено неколку книги за лековитите својства на локалните растенија во нашите...