Дома Тагови сибирска аронија

Таг: сибирска аронија

Ова е најздравата намирница во светот: Аронијата може да ги победи...

Ја нарекуваат и намирница на иднината, бидејќи поседува исклучително лековита моќ за човековиот организам. Аронијата ефикасно го прочистува човековиот организам од штетни материи и тешки...

Рецепт за најздравиот сок: СОК ОД АРОНИЈА

Бобинките од аронија е најдобро да се замрзнат и по потреба да се вадат и блендираат, но доколку имате поголема количина од ова овошје,...

Мирза: аронијата и медот ме вратија во живот! Не и се...

Мирза Врањ е новинар и сопственик на популарниот портал Сензација.ба, а од неодамна и политичарка. Но, тоа не е сè, бидејќи таа стана хероина...