Дома Тагови шоу „Мајки и снаи“

Таг: шоу „Мајки и снаи“

Свекрвата и снаата ги вкрстија лажиците во борба за срцето на...

Пет свекрви со своето готвачко искуство, 5 снаи во желба да се докажат и пет младоженци кои одлучуваат кој ќе победи. Нивните јадења ќе...