Дома Тагови Шоферски синус

Таг: Шоферски синус

Еве што може да помогне кога имате гноен чир на тртката

“Најчесто се манифестира како силно воспалено гнојно жариште (апсцес)”. Пилонидалниот синус се појавува на почетокот од задникот, на „тртката“. Се состои од отпадни состојки од...